A janë vaktet tuaja ushqimore në porcionin e duhur? STOP ngrënies së tepërt!


Në ditët e sotme ka kaq shumë dieta ushqimore rreth asaj çfarë duhet të hani, por jo mjaftueshëm sa sa duhet të konsumoni.

    Sipas Sheana Brighton, dietologe në spitalin “Advocate South Suburban Hospital” në SHBA, konsumi i ushqimit në masën e duhur është një nga pikat kyçe të një diete të shëndetshme.

    Për të gjithë ata të cilët duan të jenë sa më praktik dhe të kursejnë kohë në matjen e porcionit të duhur, mëposhtë po ju paraqesim një udhëzim të shpejtë mbi masën e duhur.


    Blog