Stomaku

Fryrja e barkut (Meteorizmi)

Fryrja e barkut ose Meteorizmi është ndjesia objektive apo subjektive e rritjes së vëllimit të gazrave në zonën ...

Ulçera e stomakut dhe e duodenit

Ulçerat peptike janë defekte ose dëmtime të mukozës së Duodenit (pjesa fillestare e zorrës së hollë) ose...

Kanceri i stomakut

Kanceri i stomakut lind nga rritja e pakontrolluar e qelizave të stomakut, degjenerimi dhe transformimi i ...

Gastriti

Gastriti është një inflamacion, dhe/ose një pezmatim i mukozës së stomakut që zhvillohet në mënyrë ...