Dr.Age Hodaj

Mikrobiologe

Doctor

Specialiteti:

 • Mikrobiologe

Gjuhët e Huaja:

 • Anglisht , Rusisht

Formimi Akademik:

 • Fakulteti i Mjekësisë Universiteti i Tiranës, 1978-1983.

Kualifikime Pas-Universitare:

 • Specializim pas universitar dega “Mikrobiologji”, Fakulteti i Mjekësisë, 1993-1995.
 • Kualifikim pas universitar në “Mikrobiologji”, Spitali Ushtarak i Aviacionit 251, Athinë , Greqi, 1997.
 • Kualifikim pas universitar në “Mikrobiologji”, Spitali Ushtarak i Aviacionit 251, Athinë, Greqi, 1999.
 • Kurs për Sëmundjet Infektive dhe Mjekësinë Tropikale në Hollandë, 2002.
 • Master në degën “Mikrobiologji”, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Laboratorëve, QSUT “Nënë Tereza”, Tiranë, 2004.

Tituj dhe pozicione:

 • Shefe e Qëndrës Shëndetësore Poshnje, Berat, 1983-1991.
 • Mjeke në Shërbimin Pediatrik pranë Spitalit Civil Berat, 1991-1992.
 • Mjeke Mikrobiologe në Spitalin Ushtarak Qëndror Universitar , Tiranë, 1994-2001.
 • Shefe e shërbimit të Mikrobiologjisë në Spitalin Universitar të Traumës, Tiranë, 2001 e në vazhdim.
 • Pedagoge e jashtme në Universitetin “Medikadent”, Departamenti i Laboratoreve, 2007-2008.
 • Pedagoge e jashtme në Universitetin “Logos”, Departamenti i Laboratoreve, 2011-2013.
 • Pedagoge e jashtme në Universitetin e Mjekësisë, Departamenti i Laboratoreve, Shërbimi i Mikrobiologjisë, Tiranë, 2011-2014.

Anëtarësime:

 • Anëtare e Shoqatës Europiane të Mikrobiologjisë.

Publikime:

 • Pjesëmarrëse, referuese dhe bashkëautore në të gjitha konferencat dhe simpoziumet mjekësore të Mikrobiologjisë të organizuara në Shqipëri.