Dr. Kujtim Alimeri

Dr. Kujtim Alimeri

Doktor KujtimiSpecialiteti: Mjek Radiolog-Imazherist

Gjuhët e Huaja: Frëngjisht

Specializimet: Radiologji

Fokusi në Ekzaminime

 • Ekografi Abdominale.
 • Ekografi të Indeve të Buta.

Formimi Akademik

 • Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti i Tiranës, 1974-1979.

Kualifikime Pas Universitare

 • Specializim pas universitar në degën Radiologji ne Fakultetin e Mjekësisë, 1988-1990.
 • Specializim pas universitar në degën Ekografi, 1996.

Tituj / Pozicione

 • Mjek në bazën detare të Durresit, 1979-1981.
 • Mjek Fiziolog dhe shef shëndetësie për mjeksinë nënujore në bazën detare Pashaliman , Vlorë, 1981-1991.
 • Mjek radiolog pranë Spitalit Ushtarak Qëndror Universitar (SUQU), Tiranë, 1991-2006.
 • Shef i shërbimit të Radiologji-Imazheri pranë Spitalit Ushtarak Qëndror Universitar (SUQU), Tiranë, 2006-2009.
 • Mjek kompetent për zhytjet nënujore të Marinës.
 • Mjek Radiolog-Imazherist pranë Spitalit Ushtarak Qëndror Universitar (SUQU), Tiranë, 2009 e në vazhdim.
 • Mjek Radiolog-Imazherist pranë Klinika Kajo, 2001 e në vazhdim.

Anëtarësime

 • Anëtar i Shoqatës së Radiologëve të Shqipërisë.
departments: Mjeket
error: Content is protected !!